Error
  • JFTP: :connect: Could not connect to host ' ftp.brainforest.hu ' on port ' 21 '
  • JFTP: :connect: Could not connect to host ' ftp.brainforest.hu ' on port ' 21 '

Etyek sziveben egy 200 eves pinceben borkostalast, illetve mas rendezvenyeket is szervezunk.A gyunyoru, hangulatos pince 40 fore alkalmas.Varunk a jelentkezesüket szeretettel!!
Gyönyörű romantikus ház a borvidék szívében


Kedves vendégeink!

Örömmel köszöntöm Önöket Etyeken található, gyönyörű házunkban. Amennyiben szeretné megtapasztalni, hogy a csendnek mi a "hangja" akkor jó helyen jár. A pörgős Budapesttől nem túl messze, teljes nyugalomra talál nálunk.

Három egyedi szobával várjuk akár 10 főig Önöket! Két, egymástól különálló, újonnan berendezett, hatalmas fürdőszobánk az Önök kényelmi igényei szerint lettek berendezve. A parkolás ingyenes, és a közbiztonság példás.

A ház alkalmas különböző eseményekre:
  • mini konferencia, előadások,
  • sajt vagy / és bor kóstoló ...
  • vagy csak egy kellemes családi, vagy romantikus hétvége.

RÓLUNK:
A ház 2900 méterre van Etyek község központjától, Fejér megyében. Budapesttől mért távolságunk csupán 30 km nyugatra(M1). Fejér megye az egyik legismertebb Magyarországi Borvidék. Szintén itt található Európa legnagyobb filmstúdiója. Etyeken több mint 500 boros pince és étterem található. 15 km-es körzetben 3 peca tó , vadászati lehetőség, 2 golf klub, polo klub, és elérhető távolságban több bevásárló központ is. A ház köröli szőlőskert szőlőjéből készül a világhírű, Magyar Törley pezsgő.

Minden kedves vendéget szeretettel várunk.

Hajnal Biljana
Free WordPress Themes - Download High-quality Templates